Onze diensten

Richard van Diepen Tuinen 

Wij verzorgen al uw tuinwerk tot in de puntjes! Onze vakkundige hoveniers maken van uw tuin de belevenis, die u wilt!  Van een strakke moderne tuin, een Japanse stijltuin, speelparadijs, lounge plek (met zwembad) tot boerenerf. Meer weten? Bel Richard van Diepen, 06-10604606.

Onze offertes zijn duidelijk en geven uw wensen goed weer.  Onze hoveniers maken van elk tuinproject een succes. 

Mooi tuinwerk & tevreden klanten, dat is ons doel!

Tuin onderhoud

Beschikt u over een grote tuin bij uw huis of bedrijf? U kunt ons inhuren voor periodiek onderhoud of eenmalig. Wij beschikken over professioneel materiaal en hebben vakbekwame hoveniers in dienst.

Veranda's en blokhutten

Wij plaatsen voor u veranda's, blokhutten, tuinhuizen en priĆ«len in uw tuin. Dit kan een prefab constructie of een eigen ontwerp zijn. Wij denken graag met u mee!

Beschoeiingen

Woont u aan het water en heeft u een beschoeiing nodig? Of heeft u een houten afrastering in gedachte voor uw tuin? Ook daarvoor kunt u ons inhuren.

Opritten of bestrating

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van opritten, terrassen en bestrating uit diverse materialen. Laat ons een offerte maken voor een perfecte bestrating van uw tuin!

Borders

Wij maken een mooi borderontwerp voor u in kleuren en met planten die u aanspreken. Borders worden zo ontworpen dat u het hele jaar plezier heeft van uw tuin! Vervolgens kunnen wij dit ook uitvoeren.

Tegels en terrassen

Een nieuw tuinpad of terras? Ook daarvoor kunt u ons inhuren. Wij leggen vakkundig uw straatwerk aan met de door u geselecteerde tegels of stenen.

Afscheidingen

Bent u op zoek naar een mooie afscheiding voor uw oprit of tuin? Wij ontwerpen en plaatsen hekken en afscheidingen van hout, steen of ander materiaal.